Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'oom'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forums
    • Mutley's Hangar News and Announcements
    • Members General & Announcements
    • Real World Aviation
    • Screenshots and Videos
    • Screenshot Contests
    • Classifieds - Flight Sim / Aviation / PC
  • Flight Simulation
    • General
    • Aircraft
    • Scenery
    • Weather Generation & Textures
    • AI / Traffic
    • Missions
    • Flight Planning
    • Flight Sim Adventures
    • Re-painters Workshop
    • Hardware
  • Airport Charts
    • Free Airport Charts
  • Flight Sims
    • Prepar3D Series
    • Flight Simulator X (FSX) / FSX Steam Edition
    • FS2004 (FS9)
    • X-Plane Series
    • Other Flight Sims
  • Mutley's Hangar Flying Club
    • ATWC Series
    • MEBAR Series
    • MHFC Captains Lounge
  • Miscellaneous Forums
    • Air Hauler
    • Ocala Flight Sim Club Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Name


Location

Found 1 result

  1. Hey guys, Recently I've been having a lot of trouble with my FSX. I had it running fine for about 2 years without a single error, then PMDG released their 777 then that's when all the issues started. To put it simply, I can't fly any long haul flights due to the fact that I get the dreaded 'Your computer has run out of memory' error when around FL060. I must emphasize that even when I'm monitoring the VAS usage when descending and I notice it's getting to the 3.7/8 mark, Lowing settings literally does nothing at all. I have done a few tweaks that have allowed me to just about complete flights such as the bufferpools=0, texture resolution=1024 and so on. This issue has driven me to do a complete re-install, even onto a separate partition on my drive to see if that helps, and still no luck. I've asked PMDG about this and they insist it isn't their plane doing this (which it is). I have only the addons I'm using for the flight since the others would be pretty pointless and I've heard drain performance (which again, disabling them does absolutely nothing). Also might I add that I have FTX GLOBAL, VECTOR and ENG installed and running in Hybrid mode, also UK2000 (now this is where I can't land due to the amount of VAS usage that seems to build up.) Any help guys would be greatly appreciated! Literally my last hope since everyone over on the Avsim forums seems a little obnoxious about my post regarding the same issue.... Best regards Ben
×
×
  • Create New...