Jump to content

Feb 2013 - Known forum bug - signatures


Recommended Posts

Dear all,

 

If you are having problems changing your signatures because the editor is not active and all you see is code, that is because there is presently a bug in the software.

 

This has been confirmed as a bug by the developers and they will release a patch to fix it but have no time scale.

 

Sorry for the inconvenience, some of you I know will be able to work around it but the majority I expect, will not.

 

If you have no idea what I am talking about then ignorance is bliss? ;)

 

I will keep this post pinned until the problem is fixed.

 

Cheers,

Joe

Link to post
Share on other sites

Hi Clem, you obviously knew what to do!

 

By the way, the fix wasn't just about using the light switch :whis:  


As a result of the fix I put in place it may have switched everyone's off, some members wouldn't know to switch it back on.

 

Cheers,

Joe

Link to post
Share on other sites

Hi Seasmoke,

You needed to hit the image icon, 11 in from the left, second row and enter the URL there.

I have fixed it for you, if you want more detail on how to do this please drop me a PM and I will gladly help.

Cheers,

joe

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...